Cursussen

seperator

Bedrijfsadministratie

Balans geeft cursussen en opleidingen bedrijfsadministratie van de basis tot en met hbo-niveau. Je kunt beginnen op het niveau dat aansluit op jouw kennis. Je kunt een heel traject doorlopen: van Basiskennis boekhouden naar Praktijkdiploma boekhouden en Moderne bedrijfsadministratie. En ligt je ambitie op hbo-niveau? Dan volg je de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy.

Lees meer

Loonadministratie

Wil je meer weten over loonadministratie, start dan met de cursus Basiskennis loonadministratie. Voeg hieraan de module Personeel, organisatie en communicatie toe en je hebt het diploma Medewerker Personeelszaken. Wil je de lat (nog) hoger leggen? Ga dan verder met het Praktijkdiploma loonadministratie. Alles is mogelijk, in jouw tempo.

Lees meer

Cursisten aan het woord

seperator
 • Veel aandacht door de kleine klas wat absoluut mijn opname heeft bevorderd. Ook fijne manier van lesgeven en altijd erg duidelijk.

  Elles Kwantes,
  PDB

 • Goede begeleiding van de docent, ook buiten de lesuren om. Les krijgen in een ontspannen sfeer. Dit alles heeft mij geholpen mijn diploma's in één keer te halen.

  Marja Bleeker,
  BKB en PDB

 • Fijne lesstructuur en persoonlijke aandacht. Al met al een hele fijne sfeer om in te leren.

  Kady Wamsteeker,
  BKB en BKC

 • Ik heb de cursus BKL gevolgd. Het voordeel was dat het een kleine groep was dus voldoende tijd voor vragen en begeleiding. Veel geleerd wat ik in mijn werk goed kan gebruiken.

  Wilma Klooster,
  BKL

 • Ik vind het een prettige leeromgeving, kleine groepjes en ik vind de docent goed lesgeven. De lessen waren altijd goed voor elkaar.

  Annet van Westerop,
  BKB en BKC

 • Prettige sfeer, goede uitleg in kleien groep met persoonlijke aandacht staan garant voor het behalen van het examen.

  Marina Klaver,
  PDB en MBA

 • Goede persoonlijke begeleiding in kleine groep. Onderlinge saamhorigheid. Daardoor goede motivatie. Een aanrader. Ga bij volgende cursus zeker terug.

  Marga van Himst,
  PDL

 • De lessen worden in kleine groepjes gegeven, waardoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ik heb dit als zeer prettig ervaren  

  Mieke Verzijden,
  PDL

 • Veel kennis opgedaan, goede sfeer, veel gelegenheid tot het stellen van vragen, ook buiten de les om. Praktijkgericht. Goede begeleiding naar het examen toe.

  Marjolein Boots,
  BKB, BKC en PDB

 • Een opleiding bij Balans is zeker een aanrader. Je wordt goed opgeleid in een fijne sfeer, en je leert er veel in een korte periode. Je hoeft niet jaren naar school voor een diploma ga naar Balans!

  Miranda de Graaf,
  BKB en BKC

 • Ik heb ontzettend veel en snel geleerd in een prettige sfeer waarbij veel persoonlijke aandacht is.

  Paul Boltje,
  MBA

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of inschrijven voor een cursus?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een mail op info@boekhoudopleiding.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contactgegevens

Boekhoudopleiding Balans
072-5156521
info@boekhoudopleiding.nl
www.boekhoudopleiding.nl

Ma – Vr 9:00 – 21:30

Merwedestraat 1a, 1823 VK Alkmaar