VAKANTIETIJD…TIJD VOOR EEN NIEUW BOEK

Het is vakantietijd, ook bij Boekhoudopleidingen Balans. Er zijn geen klassikale lessen in juli en augustus, wel zijn er een aantal maatwerktrajecten die doorlopen. Alle tijd dus om na te denken over het schrijven van een nieuw boek op het gebied van boekhouden.

Nieuw boek
Dan moet je eerst bedenken voor wie het nieuwe boek bedoeld is en daarna wat er allemaal in moet komen. Het nieuwe boek richt zich op ondernemers die willen begrijpen wat er gebeurt als zij de boekhouding voeren met een geautomatiseerd systeem. Met onderwerpen als: Wat gebeurt er als ik facturen invoer en als ik bankafschriften inlees?

Gericht op ondernemers die zelf de boekhouding voeren
De dagelijkse financiële zaken komen aan bod zoals inkoop, verkoop, retouren en kortingen. Maar ook de aanschaf en afschrijving van inventaris, bedrijfsauto’s etc. Ook boekhoudkundige termen als dagboek, grootboekkaart, subgrootboekkaart en kolommenbalans komen aan bod.

Tot slot worden er nog een aantal fiscale zaken behandeld zoals factuureisen, btw en de kleine ondernemersregeling.

Wie wil een pilotversie lezen?
In oktober start Boekhoudopleidingen Balans een pilotgroep om te kijken of het boek aan de verwachtingen kan voldoen. Ben jij een (startende) ondernemer of beginnend administratief medewerker en heb je interesse om in de pilotgroep in Alkmaar plaats te nemen? Stuur dan een e-mail naar info@boekhoudopleiding.nl

Groet Henny

P.S. Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws en tips van Boekhoudopleidingen Balans? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

LAAT JOUW REACTIE HIERONDER ACHTER:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BLOGOVERZICHT

Hoelang moet je een administratie bewaren?

Hoe werkt een webcollege?

Hoe wordt het examen nagekeken?

Is jouw cursusmateriaal up to date?

Spookfacturen… hoe herken je ze?

Vakantietijd…tijd voor een nieuw boek

De Kleine Ondernemers Regeling wijzigt. Wat betekent dit?

OVER HENNY

Henny Krom

Henny Krom

Eigenaar, trainer en auteur

Henny is een onderwijsvrouw pur sang. Ze heeft veel ervaring met lesgeven aan volwassenen. Ze hecht aan structuur en goede uitleg. Ze gebruikt haar eigen geschreven studieboeken, die inmiddels ook door andere grote opleiders (LOI, NCOI) gebruikt worden. Omdat Henny ook veel kennis heeft van de examens, gaan cursisten altijd goed voorbereid naar het examen en behalen daar prima resultaten!