3e DRUK VOOR BOEKEN BASISKENNIS BOEKHOUDEN, BASISKENNIS CALCULATIE EN PRAKTIJKDIPLOMA BOEKHOUDEN

De ontwikkelingen en regelgeving in de financiële wereld staan niet stil. Het is belangrijk om het cursusmateriaal en –boeken actueel te houden. Vanaf augustus 2019 is de 3e druk verschenen van Basiskennis Boekhouden en Calculatie en van Praktijkdiploma boekhouden. De boeken zijn weer helemaal geactualiseerd en waar nodig verbeterd. De boeken zijn verkrijgbaar bij Uitgeverij Convoy.

Digitale leeromgeving.
Als je het boek hebt gekocht, heb je tevens toegang tot de digitale leeromgeving. Ook deze leeromgeving is geactualiseerd en uitgebreid. In de digitale leeromgeving heb je als cursist de mogelijkheid uitwerkbladen op te vragen en de antwoorden van de opgaven op te zoeken. Ook is er een begrippentrainer. Zie het voorbeeld hieronder

afb digitale leeromgeving boekhoudopleiding balans

Instructievideo
Nieuw in de geüpdate versie zijn video’s. Korte filmpjes waarin lastige onderwerpen duidelijk worden uitgelegd. Een groot voordeel van deze video’s is je het filmpje meerdere malen kunt afspelen zodat de je de uitleg goed kunt onthouden.

Oefenexamens
In de digitale leeromgeving kun je ook zes! oefenexamens maken. De examens worden afgenomen per computer. Op de site van de uitgever Convoy kun je dit oefenen. Net als op het echte examen kun je hier de journaalposten invoeren en boekhoudkundige modellen samenstellen zoals de  kolommenbalans, de grootboekkaart en de subgrootboekkaart. Een perfecte voorbereiding op het examen!

Groet Henny

P.S. Heb je de nieuwe cursuspagina’s al gezien? Alles overzichtelijk bij elkaar en direct inschrijven vanuit de website.

LAAT JOUW REACTIE HIERONDER ACHTER:

BLOGOVERZICHT

Hoelang moet je een administratie bewaren?

Hoe werkt een webcollege?

Hoe wordt het examen nagekeken?

OVER HENNY

Henny Krom

Henny Krom

Eigenaar, trainer en auteur

Henny is een onderwijsvrouw pur sang. Ze heeft veel ervaring met lesgeven aan volwassenen. Ze hecht aan structuur en goede uitleg. Ze gebruikt haar eigen geschreven studieboeken, die inmiddels ook door andere grote opleiders (LOI, NCOI) gebruikt worden. Omdat Henny ook veel kennis heeft van de examens, gaan cursisten altijd goed voorbereid naar het examen en behalen daar prima resultaten!