OPLEIDINGEN

Boekhoudopleidingen Balans geeft opleidingen onderverdeeld in twee categorieen: bedrijfsadminstratie en loonadministratie. De opleidingen worden zowel klassikaal in Alkmaar, via live webcollege of als maatwerkopleiding gegeven.
  • Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van bedrijfsadministratie, loonadministratie of personeelszaken?
  • Zoek jij balans tussen werken, privéleven en opleiding?
  • Kies jij voor een opleiding die je kunt volgen op de wijze die jij prettig vindt?
  • Vind jij het prettig om persoonlijk contact en directe interactie te hebben met je docent?
  • Vind jij het fijn dat iemand je begeleid tot aan de examens?

Dan is een opleiding van Boekhoudopleidingen Balans precies wat je zoekt!

BEDRIJFSADMINISTRATIE

Balans geeft cursussen en opleidingen bedrijfsadministratie van de basis tot en met hbo-niveau. Je kunt beginnen op het niveau dat aansluit op jouw kennis. Je kunt een heel traject doorlopen: van Basiskennis boekhouden (BKB) naar Praktijkdiploma boekhouden (PDB). En ligt je ambitie op hbo-niveau? Start dan met Moderne bedrijfsadministratie (MBA)

LOONADMINISTRATIE

Wil je meer weten over loonadministratie, start dan met de cursus Basiskennis loonadministratie. Voeg hieraan de module Personeel, organisatie en communicatie toe en je hebt het diploma Medewerker Personeelszaken. Wil je de lat (nog) hoger leggen? Ga dan verder met het Praktijkdiploma loonadministratie. Alles is mogelijk, in jouw tempo.

MEER INFORMATIE

Twijfel je welke opleiding het beste bij jou past? Plan een kennismakingsgesprek in met Henny om jouw wensen te bespreken. Samen kijken jullie welke opleiding het beste past bij jouw ambitie, jouw achtergrond en jouw situatie.

CONTACT

Boekhoudopleiding Balans
072-5156521
info@boekhoudopleiding.nl
www.boekhoudopleiding.nl

Ma – Vr 9:00 – 21:00

Merwedestraat 1a, 1823 VK Alkmaar