BASISKENNIS CALCULATIE (BKC)

speciaal voor financieel en/of administratief medewerkers die zich verder willen ontwikkelen en specialiseren op het gebied van rekenvaardigheid zodat je berekeningen kunt maken voor organisaties.

Met de opleiding Basiskennis calculatie breng je jouw rekenvaardigheid op peil, zodat je berekeningen kunt maken voor offertes, kostprijzen, facturen etc.

In een boekhoudkundige functie kun je niet zonder rekenvaardigheid. Er worden in een boekhoudkundige functie diverse berekeningen gemaakt, zoals rente- en kostprijsberekeningen. Maar ook in andere administratieve functies moet je goed met cijfers overweg kunnen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

  • Werk jij op een financiële of administratieve afdeling en wil jij je verder ontwikkelen en een volgende stap zetten in je carrière?
  • Werk je als zelfstandige en ondersteun jij je partner bij zijn eigen onderneming en wil jij een goede basis hebben van rekenvaardigheid?
  • Heb jij behoefte aan meer kennis op het gebied van rekenvaardigheid?
  • Wil jij vol zelfvertrouwen nieuwe kennis kunnen toepassen?

Dan is dit de juiste opleiding voor jou!

Basiskennis calculatie theorieboek derde druk
OVER DE OPLEIDING

De opleiding bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

  • Rekenen met procenten
  • Kostprijsberekeningen
  • Opstellen van facturen
  • Break-even analyse

Heb ik een vooropleiding of specifieke werkervaring nodig??
Voor deze opleiding is een vooropleiding op het niveau van MBO 2 gewenst. De opleiding wordt gegeven op MBO 3 niveau. Het is altijd mogelijk om in een kennismakingsgesprek met Henny te inventariseren welke opleiding het beste bij jouw situatie past.

Wat is de gemiddelde studiebelasting per week?
De gemiddelde studiebelasting naast het volgen van de lessen is minimaal 4 uur per week.

Hoe wordt de opleiding gegeven?
In de vorm van individuele online lessen.

Wanneer kan ik starten?
Elke dag mogelijk.

Wat zijn de kosten?
Studiemateriaal € 71. Examentraining € 19,50.

Lessen € 72 per klokuur, btw vrijgesteld i.v.m. registratie CRKBO.

Kan ik examen doen?
Voor BKC kun je online examen doen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering, op diverse plaatsen in Nederland. Dit examen is flexibel. De aanmelding voor een examen verzorg (en betaal) je zelf.

WAT ZEGGEN DE CURSISTEN

Bij Balans gaat het om persoonlijke aandacht. Dat is erg prettig!

Ik ben zeer tevreden hoe Henny de lesstof uitlegt. Ook vind ik het goed hoe ze contact houdt met haar cursisten. Als ik Henny een email stuur, heb ik meestal binnen 24 uur een reactie.

Met een diploma BKC kun je zelfstandig berekeningen maken op het gebied van offertes en kostprijzen.

HOE NU VERDER

Is dit de opleiding die bij jou past?

Vul dan het contactformulier in.

OVER HENNY

Henny is een onderwijsvrouw pur sang. Ze heeft veel ervaring met lesgeven aan volwassenen. Ze hecht aan structuur en goede uitleg. Ze gebruikt haar eigen geschreven studieboeken, die inmiddels ook door andere grote opleiders (LOI, NCOI) gebruikt worden. Omdat Henny ook veel kennis heeft van de examens, gaan cursisten altijd goed voorbereid naar het examen en behalen daar prima resultaten!